Banner de roo campers

Adria construction

Adria construction
Sinds jaar en dag is De Roo Campers dealer van het merk Adria voor de regio Noord-Nederland. Adria campers hebben een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Ze bouwen zeer praktische en vooruitstrevende campers in alle soorten en maten. Zo kunt u bij Adria kiezen voor een compacte buscamper van 5 meter of 6 meter, een semi-integraal met verschillende indelingen, of zelfs een vol-integraal met een dubbele bodem. Alle type campers zijn aanwezig! Ook in onze verhuurvloot maken wij veelal gebruik van Adria campers vanwege kwaliteit en betrouwbaarheid.


Het merk kent een zeer rijke geschiedenis in de branche (50 jaar) en heeft al aan heel veel mensen de vakanties van hun leven bezorgd. Hieronder ziet u een filmpje waarin u kennis kunt maken met het merk Adria.

Al sinds 1965 staat de Adria fabriek in Novo Mesto in het hartje van Sloveniƫ. Een groot aantal pioniers van destijds zijn nog steeds bij de onderneming werkzaam waardoor er een hoop ervaring aanwezig is. Dit in combinatie met een aantal jonge en talentvolle mensen blijkt een erg goede combinatie te zijn. Het merk doet het namelijk heel erg goed en verrast vriend en vijand ieder jaar weer met de prachtige modellen die uit gebracht worden.

Voor de aankoop, verhuur of onderhoud en reparatie aan uw Adria camper bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en kunnen u volledig ontzorgen betreft onderhoud en reparatie. Ons aanbod bestaat uit gebruikte en nieuwe modellen met verschillende indelingen. Kom uiteraard gerust eens in onze showroom kijken en laat u verrassen door het merk Adria.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.