Camper financieren

Wilt u een camper financieren?

Ervaar alvast de voorpret van een fijne vakantie. In een camper of caravan voorzien van alle gemakken. Of in een compacter model, waarmee jullie heerlijke momenten op de camping zullen beleven.

Droom je weg bij de volledige vrijheid om op vakantie te gaan waar en wanneer je maar wilt? Ervaar het in een camper, die je voordelig kunt financieren met onze Persoonlijke Lening. Je leent daarmee in één keer het bedrag dat je nodig hebt, waar je tijdens de looptijd een vast bedrag per maand voor betaalt.

Benieuwd hoe het werkt als je jouw camper wilt financieren en wat daar de belangrijkste voordelen van zijn? We leggen het je uit. Met standaard onze scherpe rentetarief, altijd 30 dagen bedenktijd en natuurlijk de zekerheid van een geweldige klantbeoordeling door onze andere klanten.

Onbezorgd met de camper op vakantie

Wil je echt onbezorgd op vakantie? Een camper is dan de beste keuze. Waarin je de vrijheid hebt om te vertrekken wanneer je wilt. En de verblijven waar het goed voelt, gewoon door te parkeren en bijvoorbeeld de luifel uit te schuiven.

Heb je een mooie camper op het oog, maar momenteel niet het geld om die in één keer af te rekenen? Of wil je nog wat geld achter de hand houden, voor de reizen die je ermee gaat maken? Dat begrijpen we, daarom helpen we je graag met het financieren daarvan.

Door jouw camper of caravan te financieren zorg je ervoor dat je daar de komende vakantie al veel plezier van zal hebben. Als jullie rijden van camping naar camping of tijdens een roadtrip door grotendeels niet-verkend terrein. Een geweldige ervaring om het ware vakantiegevoel te omarmen. In een camper met fijn comfort en een paar luxe extra’s. Of meer basic en daardoor beter binnen budget. Jij bepaalt, waarna wij ervoor zorgen dat je de financiering rond krijgt en de droom werkelijkheid kunt maken.

Camper financieren met maximale zekerheid

Zoek je een camperlening om de camper of caravan te financieren? Een persoonlijke lening is dan de beste keuze. Je leent in één keer het bedrag dat je nodig hebt. Vanaf dat moment betaal je een vast bedrag per maand, tijdens een looptijd waarvan je vooraf weet hoe lang die zal zijn.

De belangrijkste voordelen voor je op een rij:

Vast maandbedrag

Dankzij de vaste rente en de vaste looptijd betaal je een vast bedrag per maand. Zonder verrassingen of plotselinge wijzigingen, zodat je in plaats daarvan precies weet waar je aan toe bent.

Vaste looptijd

Met de vaste looptijd voorkom je dat je voor de camper blijft betalen, als je daar al geen gebruik meer van maakt. We helpen je in de schatten wat de gebruikersduur zal zijn, om de financiering daar zo goed mogelijk op af te stemmen.

Boetevrij extra aflossen

Heb je een meevaller of houd je aan het eind van de maand wat extra geld over? Je kunt zonder problemen extra aflossen. Boetevrij en onbeperkt, zodat je zelf het tempo van terugbetalen bepaalt.

Tip: de persoonlijke lening is de beste keuze om een camper te financieren. En zou je een auto, een boot, een motor of een andere grote aankoop financieren? Ook daarvoor kun je gebruik maken van dit type krediet.

Proefberekening maken

(Indien het kenteken niet herkend wordt, kies dan voor “ik weet het merk en model” en selecteer de Fiat Ducato.)

Camper financieren: hoe werkt het?

Benieuwd hoe het werkt en zeker weten dat je alle verplichtingen en risico’s goed begrijpt? We leggen het je graag helder uit, zodat je met de camperfinanciering niet voor verrassingen komt te staan.

Geld lenen bij Findio werkt als volgt:

Bereken jouw camperfinanciering

Bereken online jouw camperfinanciering. We tonen je de kosten per maand, op basis van het bedrag dat je wilt lenen en de rente die we daarvoor berekenen. Zo weet jij vooraf precies wat de maandlasten zullen zijn om de camper te financieren.

Vraag de persoonlijke lening aan

Past de financiering voor de camper binnen jouw budget? Vraag online de persoonlijke lening aan die je daarvoor kunt gebruiken. Je ontvangt van ons een e-mail met daarin het precieze aanbod, inclusief alle voorwaarden en belangrijke informatie.

Akkoord en geld op je rekening

Ga je akkoord met ons aanbod? Je ontvangt het geld op je rekening. Uiteraard is het belangrijk dat je de gevraagde documenten correct en op tijd bij ons aanlevert. We zullen daarna jouw aanvraag goedkeuren, waarna we het geld aan je uitbetalen.

Tijdens de looptijd om jouw camper te financieren kun je altijd boetevrij extra aflossen en betaal je natuurlijk het scherpe rentetarief. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt en je de volledige flexibiliteit ervaart.

En kom je er zelf niet uit of heb je vragen over het financieren van jouw camper? Bel ons adviseurs op telefoonnummer 0800 346 346 1. We horen graag van je.