Inkoop van uw camper

Er kunnen diverse redenen zijn waardoor u afscheid wilt of moet nemen van uw camper of caravan. Dit kunnen bijvoorbeeld vervelende privéomstandigheden zijn of u wilt simpelweg stoppen met kamperen. Het particulier verkopen van uw camper of caravan kan nog wel eens lastig en vervelend zijn. Potentiële kopers vallen u lastig met niets zeggende biedingen, komen niet opdagen bij een bezichtiging of komen na de verkoop verhaal halen omdat er toch teleurstellingen zijn.

Hebt u geen zin om uw camper of caravan particulier te verkopen of bent u niet in de gelegenheid dit thuis te doen omdat de caravan in de stalling staat? De Roo Campers is geïnteresseerd in (uitsluitend) goede en nette gebruikte campers of caravans. Snelle afhandeling, zonder ellende achteraf!

Wij nemen uw zorg graag uit handen. Wij bieden dit op 2 manieren aan:

Inkoop

Wij kunnen de camper rechtstreeks van u inkopen. Allereerst ontvangen we graag foto’s en specificaties van uw camper, zoals merk, type, leeftijd, kilometerstand, accessoires en eventuele schades. We zullen dan onze inkoopprijs bepalen, en wanneer u akkoord gaat kunnen we een afspraak maken over de betaling en de aflevering. Niet mogelijk om de camper te brengen? Geen probleem, we kunnen de camper ook bij u ophalen.

Bemiddeling

Kiest u er liever voor om de camper in verkoopbemiddeling te geven? Dat mag uiteraard ook! De prijs die voor u overblijft is dan een stukje hoger. Ook hier ontvangen we graag eerst uitgebreide informatie en foto’s. We bepalen dan de geschatte verkoopprijs en spreken met u een gegarandeerd bedrag af. Wanneer u akkoord gaat, tekenen we een overeenkomst en brengt u de camper bij ons. De camper blijft op uw naam staan en onder uw naam verzekerd. Schorsen voor de belasting is wel gebruikelijk. Wij maken uw camper verkoop klaar en zullen ermee gaan adverteren. Wanneer de camper verkocht is, spreken we met u af wanneer we de camper overschrijven op onze naam en wanneer we de betaling doen.

Mocht het na verloop van tijd ons toch niet gelukt zijn om de camper te verkopen? Dan mag u kosteloos de camper weer ophalen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voorwaarden.