Banner de roo campers

Nieuws

Afgelopen week arriveerden bij ons de eerste 2018 modellen. 

Vanaf heden staan 2 Adria Twin's bij ons op het terrein: 

- Adria Twin 600 SPT, zilver 

- Adria Twin 640 SLX, wit 

Heeft u onlangs een camper gekocht of gebruik gemaakt van onze verhuur diensten? 
Graag horen wij wat uw ervaring met ons was. Daarom nodigen we u van harte uit om uw mening te delen en een review te schrijven. 

U kunt gebruik maken van deze link

Alvast bedankt voor het plaatsen van uw review. 

 

 

Van donderdag 19 t/m dinsdag 24 januari 2017 beleeft u de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Ontdek de wereld met Caravana!

Ook wij zijn aanwezig met een stand, met de nieuwste modellen van Adria. Ook kunt u bij ons uw vakantie reserveren als u wilt gaan huren! Komt u ook? 

Koop uw kaarten hier online. 

 

Sinds kort zijn wij ook te vinden op Facebook. Niks missen? Like us! 

 

Op de Dordrecht Open heeft Adria haar nieuwe modellen gepresenteerd.

Het grootste Adria camper nieuws komt uit de integraal-lijn: de Sonic modellen zijn van binnen en buiten volledig opnieuw getekend. Van modern voorfront tot nieuwe keuken, over ieder detail is nagedacht. De lijn begint met de Axess modellen in wit polyester en degelijke basisuitrusting. Vervolgens komt de Plus; met een uitgebreidere uitrusting en keuze uit wit polyester of zilver metallic aluminium zijwanden. Het absolute topmodel is de Sonic Supreme in zilver metallic, luxe interieur en standaard met Alde verwarming.

Naast nieuwe Adria caravans en campers worden ook nieuwe buscampers getoond. Zoals de Active; een Multi-Purpose-Camper met hefdak op basis van Renault Trafic. Ideaal voor een weekend weg of de dagelijkse boodschappen (de zitbank achterin is schuifbaar waardoor je een zee van bergruimte kunt creëren).

 

 

 

We zijn trots u te kunnen melden dat we in het voorjaar van 2016 het merk Carthago hebben mogen toevoegen aan ons dealerschap.

Een Carthago is een bijzondere camper. Dat begint bij het ontwerp, komt tot uiting in de hoogwaardige opbouw en wordt bevestigd in het sfeervolle woongedeelte en de finesse die u in elk detail terug vindt. Een Carthago overtuigt al op het eerste gezicht met haar kenmerkend en exclusief design. Maar een Carthago overtuigt ook tijdens het gebruik in de praktijk. Want elke Carthago camper profiteert van het DNA uit de Liner premiumklasse.

Inmiddels hebben wij 4 modellen tentoongesteld op ons terrein. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken.

 

Er kunnen diverse redenen zijn waardoor u afscheid wilt of moet nemen van uw camper of caravan. Dit kunnen bijvoorbeeld vervelende privéomstandigheden zijn, of u wilt simpelweg stoppen met kamperen. Het particulier verkopen van uw camper of caravan kan nog wel eens lastig en vervelend zijn. Potentiële kopers vallen u lastig met niets zeggende biedingen, komen niet opdagen bij een bezichtiging of komen na de verkoop verhaal halen omdat er toch teleurstellingen zijn.

Hebt u geen zin om uw camper of caravan particulier te verkopen, of bent u niet in de gelegenheid dit thuis te doen omdat de caravan in de stalling staat? De Roo Campers is altijd geïnteresseerd in (uitsluitend) goede en nette gebruikte campers of caravans. Snelle afhandeling, zonder ellende achteraf!

Wij nemen uw zorg graag uit handen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De Roo Campers is sinds 2005 gevestigd in Stadskanaal en heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan in het in- en verkopen van campers en caravans. Wij zijn al jaren dealer van Adria en sinds 2016 hebben wij ook Carthago toegevoegd aan ons huismerk.

Wij zoeken uw campers zorgvuldig uit, in Nederland, maar ook in het buitenland. Alleen het beste is goed genoeg om bij ons op het terrein te staan. Tevens ruilen wij uw ‘oude’ camper of caravan in, mits deze aan onze wensen voldoet.

Alle campers worden geleverd met 6 maanden BOVAG garantie.

Zorgeloos huren van bumper tot bumper!

Bij de Roo Campers kunt u ook 7 dagen in de week terecht voor het huren van een camper. De meeste campers worden nieuw aan ons geleverd en lopen één of twee jaar mee in het verhuurprogramma. Elke camper is hierdoor in uitstekende staat. De huidige verhuurvloot bestaat uit 10 zeer nette Adria campers, in allerlei maten en uitvoeringen, geschikt voor 2 tot 6 personen. De reserveringen beginnen in het einde van het jaar al te lopen, dus denkt u erover om bij ons een camper te huren? Reserveer dan alstublieft op tijd. 

Meer informatie vindt u hier.

De Roo Campers beschikt over een moderne werkplaats en gediplomeerde monteurs. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • APK-keuringen
  • Opbouwen accessoires
  • Onderhoudsbeurten
  • Aircoservice en -onderhod
  • (Schade) reparaties
  • Campercheck
  • Vochtmetingen

Belt u voor een afspraak