Banner de roo campers

Nieuws

Op 15 december 2020 zijn de nieuwste maatregelen van de overheid ingegaan in verband met het Corona-virus. Wat betekent dat voor u als klant?

Kort samengevat kunnen we nog het één en ander voor u betekenen in een aangepaste vorm, op afstand: 

Camper bekijken: is mogelijk onder voorwaarden - lees in dit artikel verder over de details 
Afleveringen: kunnen plaatsvinden, op afspraak 
Onderhoud: op afspraak 


Wij zijn op zoek naar een camper monteur / technisch medewerker!

Wegens uitbreiding van de werkplaats zijn wij op zoek naar aanvulling op ons huidige team

Jouw taken:

Als campermonteur ben je dagelijks bezig met reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Je maakt nieuwe en gebruikte campers rijklaar voor verkoop en verhuur. Je voert onderhoud uit, herstelt schades aan zowel exterieur als interieur en monteert accessoires zoals luifels, navigatiesystemen, zonnepanelen en schotels. Ook voer je elektrotechnische werkzaamheden uit en lost storingen op. Over de uitgevoerde werkzaamheden informeer je de klanten, en voorzie je de klanten van uitleg over de werking van hun (nieuwe) apparatuur. Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel!

Er zijn enkele voorzorgsmaatregelen nodig om je kampeerauto de winterstallingsperiode zonder problemen door te laten komen. Je voorkomt dan bijvoorbeeld startproblemen wanneer de kampeerauto uit de stalling wordt gehaald en bevriezing van het schoon- en vuilwatersysteem.

Bandenspanning
Wanneer de kampeerauto enige maanden stil staat kunnen de banden, om vervorming van het loopvlak te voorkomen, eigenlijk het beste los van de grond staan. Dit kun je doen door bijvoorbeeld bokken onder de assen te plaatsen. De banden staan dan vrij van de vloer waardoor er geen vervormingen kunnen ontstaan aan de banden. Maar, het plaatsen van bokken is niet altijd mogelijk.

Wanneer je geen bokken hebt of je mag deze van het winterstallingsbedrijf niet gebruiken dan kunt je het beste de bandspanning verhogen met ongeveer 0,5 bar. Deze verhoogde bandspanning verkleint ook de kans op vervorming van de band.

De in te zetten campers voor het verhuurseizoen 2020 zijn bekend: 
de samenstelling van het programma is net als het afgelopen verhuurseizoen (plus wat extra modellen), en de prijzen zijn ook onveranderd! 

Bij ons huur je al vanaf € 695 een buscamper, vanaf € 795 een compacte camper van maximaal 7 meter, en vanaf € 845 een grotere camper (met automaat).  In het hoogseizoen ben je maximaal € 895 tot € 1.075 per week kwijt. Dit zijn ALL-INCLUSIVE prijzen. Dus geen gedoe met bij te kopen pakketten en dergelijke. 

Verhuur is ALTIJD inclusief de benodigde campinguitrustig (volledig inventaris!), volle gasflessen en uiteraard een uitgebreide uitleg hoe alles werkt!  

Kijk op de reserveringskalender of het door u gekozen model nog beschikbaar is in uw vakantieweken en bel of mail ons om de reservering vast te leggen. Tot gauw! 

Een tip van onze accountant:

Koop waardevolle zaken voor persoonlijk gebruik nog dit jaar
Alle roerende zaken die voor persoonlijke doeleinden worden gebruikt of verbruikt, hoeft u niet op te geven in box 3. Bij roerende zaken kunt u denken aan inboedel, een auto, boot of camper. Bent u van plan binnenkort een dergelijke aanschaf te doen, zorg dan dat u deze aanschaf uiterlijk 31 december 2018 heeft gedaan en betaald. In de box 3-heffing per 1 januari 2019 zal dit vermogen dan niet worden meegenomen.

Als u in 2018 nog overgaat tot aanschaf van een camper, zal dit uiteindelijk voor u dus belasting besparing opleveren! 

 Carthago heeft ook enkele 2019 modellen bij ons afgeleverd.  Deze campers zijn vanaf heden bij ons op het terrein te vinden:  

Carthago Chic C-Line 4.9 LE

Carthago C-Tourer T 148 H LE

Carthago C-Tourer T 145 H DB

 

 

 

Deze campers staan in bestelling en komen in 2019 bij ons binnen: 

- Carthago Compactline I 143 

- Carthagco C-Tourer T 144 QB 

- Carthago C-Tourer T 149 

- Carthago C-Tourer T 150

Geïnterresseerd in één van deze modellen? Voor de meeste modellen zijn de opties, accessoires en bekleding nog naar wens aan te passen.  

Vraag gerust naar de mogelijkheden, actuele levertijd en verkoopprijzen! 

 

 

Afgelopen tijd arriveerden bij ons een aantal 2019 modellen van Adria. 

Vanaf heden staan deze modellen bij ons op het terrein: 

Adria Twin Supreme 600 SPB

Adria Twin Plus 640 SLB

Adria Coral Plus 670 DL

Adria Matrix Plus 670 SL

Adria Matrix Supreme M 700 SL

Heeft u onlangs een camper gekocht of gebruik gemaakt van onze verhuur diensten? 
Graag horen wij wat uw ervaring met ons was. Daarom nodigen we u van harte uit om uw mening te delen en een review te schrijven. 

U kunt gebruik maken van deze link

Alvast bedankt voor het plaatsen van uw review. 

 

 

Van donderdag 19 t/m dinsdag 24 januari 2017 beleeft u de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Ontdek de wereld met Caravana!

Ook wij zijn aanwezig met een stand, met de nieuwste modellen van Adria. Ook kunt u bij ons uw vakantie reserveren als u wilt gaan huren! Komt u ook? 

Koop uw kaarten hier online. 

 

Sinds kort zijn wij ook te vinden op Facebook. Niks missen? Like us! 

 

Op de Dordrecht Open heeft Adria haar nieuwe modellen gepresenteerd.

Het grootste Adria camper nieuws komt uit de integraal-lijn: de Sonic modellen zijn van binnen en buiten volledig opnieuw getekend. Van modern voorfront tot nieuwe keuken, over ieder detail is nagedacht. De lijn begint met de Axess modellen in wit polyester en degelijke basisuitrusting. Vervolgens komt de Plus; met een uitgebreidere uitrusting en keuze uit wit polyester of zilver metallic aluminium zijwanden. Het absolute topmodel is de Sonic Supreme in zilver metallic, luxe interieur en standaard met Alde verwarming.

Naast nieuwe Adria caravans en campers worden ook nieuwe buscampers getoond. Zoals de Active; een Multi-Purpose-Camper met hefdak op basis van Renault Trafic. Ideaal voor een weekend weg of de dagelijkse boodschappen (de zitbank achterin is schuifbaar waardoor je een zee van bergruimte kunt creëren).

 

 

 

We zijn trots u te kunnen melden dat we in het voorjaar van 2016 het merk Carthago hebben mogen toevoegen aan ons dealerschap.

Een Carthago is een bijzondere camper. Dat begint bij het ontwerp, komt tot uiting in de hoogwaardige opbouw en wordt bevestigd in het sfeervolle woongedeelte en de finesse die u in elk detail terug vindt. Een Carthago overtuigt al op het eerste gezicht met haar kenmerkend en exclusief design. Maar een Carthago overtuigt ook tijdens het gebruik in de praktijk. Want elke Carthago camper profiteert van het DNA uit de Liner premiumklasse.

Inmiddels hebben wij 4 modellen tentoongesteld op ons terrein. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken.

 

Er kunnen diverse redenen zijn waardoor u afscheid wilt of moet nemen van uw camper of caravan. Dit kunnen bijvoorbeeld vervelende privéomstandigheden zijn, of u wilt simpelweg stoppen met kamperen. Het particulier verkopen van uw camper of caravan kan nog wel eens lastig en vervelend zijn. Potentiële kopers vallen u lastig met niets zeggende biedingen, komen niet opdagen bij een bezichtiging of komen na de verkoop verhaal halen omdat er toch teleurstellingen zijn.

Hebt u geen zin om uw camper of caravan particulier te verkopen, of bent u niet in de gelegenheid dit thuis te doen omdat de caravan in de stalling staat? De Roo Campers is altijd geïnteresseerd in (uitsluitend) goede en nette gebruikte campers of caravans. Snelle afhandeling, zonder ellende achteraf!

Wij nemen uw zorg graag uit handen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De Roo Campers is sinds 2005 gevestigd in Stadskanaal en heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan in het in- en verkopen van campers en caravans. Wij zijn al jaren dealer van Adria en sinds 2016 hebben wij ook Carthago toegevoegd aan ons huismerk.

Wij zoeken uw campers zorgvuldig uit, in Nederland, maar ook in het buitenland. Alleen het beste is goed genoeg om bij ons op het terrein te staan. Tevens ruilen wij uw ‘oude’ camper of caravan in, mits deze aan onze wensen voldoet.

Alle campers worden geleverd met 6 maanden BOVAG garantie.

Zorgeloos huren van bumper tot bumper!

Bij de Roo Campers kunt u ook 7 dagen in de week terecht voor het huren van een camper. De meeste campers worden nieuw aan ons geleverd en lopen één of twee jaar mee in het verhuurprogramma. Elke camper is hierdoor in uitstekende staat. De huidige verhuurvloot bestaat uit 10 zeer nette Adria campers, in allerlei maten en uitvoeringen, geschikt voor 2 tot 6 personen. De reserveringen beginnen in het einde van het jaar al te lopen, dus denkt u erover om bij ons een camper te huren? Reserveer dan alstublieft op tijd. 

Meer informatie vindt u hier.

De Roo Campers beschikt over een moderne werkplaats en gediplomeerde monteurs. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • APK-keuringen
  • Opbouwen accessoires
  • Onderhoudsbeurten
  • Aircoservice en -onderhod
  • (Schade) reparaties
  • Campercheck
  • Vochtmetingen

Belt u voor een afspraak