Zorgeloos huren van bumper tot bumper!

Bij de Roo Campers kunt u 7 dagen in de week terecht voor het huren van een camper naar uw smaak en indeling. Wij hebben 15 volledig ingerichte en vakantieklare campers staan. Deze campers zijn geschikt voor 2 tot 5 personen. Elke camper is in uitstekende staat en voldoet aan alle technische- en veiligheidseisen. Daarnaast hebben wij voor u nog een aantal standaard aantrekkelijke huurvoorwaarden bedacht die uw keuze nog makkelijker moeten maken!

periode iconRuime periode van verhuur

Alle campers zijn bijna het gehele jaar door te huren. Het seizoen begint bij ons al in april en loopt door tot eind oktober. Voor de maanden november en december zijn onze campers eventueel op aanvraag te huren.

inventarislijst iconInventarislijst

Elke camper heeft een zogenoemde inventarislijst. Op deze inventarislijst staat de gehele inventaris van een camper opgesomd. U moet hierbij denken aan aantallen servies, pannen, bekers etc. Maar ook een verbandtrommel behoort standaard tot onze uitrusting!

huurvoorwaarden iconHuurvoorwaarden

Om er voor te zorgen dat onze campers, elke keer dat ze verhuurd worden, er als nieuw uit zullen zien, hebben we een aantal huurvoorwaarden opgesteld. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om te roken in de campers en zijn ook huisdieren niet toegestaan. Omdat onze campers aan vele verschillende mensen verhuurd worden, dienen wij rekening te houden met alle wensen van onze klanten. Wij vragen hiervoor uw begrip.

acite iconActie: 4 weken huren =
3 weken betalen

Om het extra interessant voor u te maken heeft de Roo Campers een speciale aanbieding. Wij geven u één week camperhuur compleet cadeau als u één van onze campers 4 of meer weken bij ons huurt. Dit betekent toch een financieel voordeel van minimaal € 750,- en kan oplopen tot € 1150,-! (Vallen de huurweken is 2 tarieven: dan is de goedkoopste week gratis)

Bij deze actie geldt dat u 4500 kilometers vrij heeft. Deze actie is geldig in het voorseizoen (t/m 11 juni) en naseizoen (vanaf 3 september).

Actueel huuroverzicht 2022

Altijd gratis bij De Roo Campers:

  • Alle kilometers vrij! (vanaf 2 weken huur)
  • 2 grote gasflessen gevuld
  • 1 fles vloeistof voor het chemisch toilet
  • Schoonmaken buitenzijde na uw vakantie
  • Gehele uitleg en informatie van de camper
  • Inventaris volgens lijst
  • Gratis stalling privé auto (op eigen risico)
  • Geen gedoe met bij te kopen pakketten!

 

Actueel overzicht 2022

Download/bekijk hieronder het actuele overzicht van alle reserveringen voor het jaar 2022. U kunt in dit overzicht in één oogopslag zien welke camper in welke periode nog beschikbaar is.

Overzicht reserveringen

Klikt u op onderstaande button om de meest gestelde vragen te lezen. Wij hebben de meest voorkomende vragen voor u verzameld en beantwoord.

 

Download hier: